4 Adet Mercedes Araba Çekilişi
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
30 Mart 2016 Çarşamba
4 Adet Mercedes Araba Çekilişi

4 Adet Mercedes Araba Çekilişi

Türkiye Uğur istiyor Uğur kazandırmaya devam ediyor. 4 talihli 1’er adet Mercedes-Benz A180 Prime 2016 model otomobil

30.03.2016 - 26.09.2016 tarihleri arasında Uğur Soğutma Makinaları San. ve Tic. A.Ş. yetkili bayileri ve satis.ugur.com.tr internet adresinden gün içerisinde tek seferde 450 TL ve katları tutarında (her 450 TL için bir şifreli katılım kartı) ) tüm UĞUR marka ürünlerinden satın alan müşterilerimize bayilerimizden veya ürünle beraber gönderilecek olan üzeri kapalı şifreli katılım kartındaki şifreyi cekilis.ugur.com.tr internet adresinde bulunan (ücretsiz) katılım formunda yer alan ad, soyad, adres, il, ilçe, doğum tarihi bilgileri ile birlikte doğru ve eksiksiz olarak dolduranlar çekilişe katılabilir. Her katılım kartı ayrı bir katılım hakkı vereceğinden, formun her bir kart için ayrı ayrı doldurulması gerekmektedir.

Nasıl Kazanırım ?


Çekilişe katılabilmek için ilk önce yeni çekiliş kampanyamıza ait kupon sahibi olmanız gerekmektedir. Uğur Soğutma On-Line satış kanalısatis.ugur.com.tr adresinden, Yetkili Uğur Soğutma bayilerinden veya satış noktalarından, kampanya katılım dahili içinde bulunan ürünlerimizden en az 450.00 TL tutarında alışverişiniz karşılığında 1 adet kupon kazanırsınız. Kampanya´ya dahil ürünlerin listesini görüntülemek için buraya tıklayın.

satis.ugur.com.tr adresinden yapılan alışverişler çekiliş kampanyasına dahildir.

Uğur Soğutma On-Line satış kanalı satis.ugur.com.tr adresinden çekiliş kampanyasına gün içerisinde tek seferde 450 TL ve katları tutarında (her 450 TL için bir şifreli katılım kartı) tüm UĞUR marka ürünlerinden birlikte ya da ayrı ayrı satın alan müşterilerimize ürünle beraber gönderilecek olan üzeri kapalı şifreli katılım kartındaki şifreyi cekilis.ugur.com.tr internet adresinde bulunan (ücretsiz) katılım formunda yer alan ad, soyad, adres, il, ilçe, doğum tarihi bilgileri ile birlikte doğru ve eksiksiz olarak dolduranlar çekilişe katılabilir. Her katılım kartı ayrı bir katılım hakkı vereceğinden, formun her bir kart için ayrı ayrı doldurulması gerekmektedir.

Her katılımcı istediği kadar kupon ile çekilişe katılabilir ve çekilişe hak kazanır. 450.00 TL ve katları alışverişlerinizin her biri için 1 (bir) adet kupon kazanırsınız. Örneğin; 1300.00 TL lik bir alışverişiniz varsa 2 (iki) adet kupon kazanırsınız. [1300 / 450 = 2.8]

Kuponlarınızı alışveriş yaptığınız ilgili bayi veya satış noktasından alışverişiniz esnasında teslim alabilirsiniz. Eğer kuponunuz ile ilgili bir sorun yaşarsanız [email protected] e-posta adresine e-posta gönderebilir veya 444 84 87 (444 UĞUR) numaralı müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Nasıl Katılırım ?


Çekilişe katılım için ilk önce Kayıt Formu´nu doldurmanız gerekmektedir. Yukarıda ki menüden veya buraya tıklayarak kayıt formunu yeni pencerede açabilirsiniz.

Kampanya´ya Bireysel yada Kurumsal olarak katılabilirsiniz. Bireysel veya Kurumsal kayıtlarınızı Kayıt Formunu doldurduğunuz esnada seçebilirsiniz.

Başarılı bir şekilde kayıt formunu doldurduktan sonra kupon ekleme ekranını göreceksiniz. Bu ekranda elinizde ki kuponların girişini yapabilirsiniz.

Kuponlarınızı eklerken satın aldığınız ürünün üzerinde veya faturasunda bulunan Ürün Seri Numarasının ilk 6 hanesini de girmeniz gerekmektedir.

Ürün Seri Numarasını faturanız üzerinde bulamıyorsanız, satın aldığınız cihazın arka kısmında veya iç kısmında görebilirsiniz.

Kuponlarınızı eklediğinizi teyit etmek isterseniz, Kayıt Formu bölümünün sağ tarafında bulunan Kuponlarım adlı bölümden görebilirsiniz. Girmiş olduğunuz kuponlarınız bu bölümde görünüyorsa, kaydınız başarılı bir şekilde alınmıştır. Tekrar teyit etmek için sormanıza gerek yoktur.

Kayıt işleminizi ve Kupon Giriş işleminizi başarılı bir şekilde tamamlamış olsanız dahi, kupon ve faturanızı çekiliş sonuna kadar saklayınız. Kazandığınızı doğrulamak ve hakkınızı geçerli kılmak için sizden bu bilgiler talep edilecektir.


  • Milli Piyango İdaresi’nin 15.03.2016 tarih ve 24951361-255.01.02/590-2373 sayılı izni ile 30.03.2016 (Saat: 08:00’dan itibaren) – 26.09.2016 (Saat: 23:59’a kadar) arasında geçerlidir.

  • Çekiliş kampanyasında 4 talihli 1’er adet Mercedes-Benz A180 Prime 2016 model otomobil (tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 106.000,00 TL) ikramiyelerinden kazanacaklardır.

  • Çekiliş kampanyasına Uğur Soğutma Makinaları San. ve Tic. A.Ş. yetkili bayileri ve satis.ugur.com.tr internet adresinden gün içerisinde tek seferde 450 TL ve katları tutarında (her 450 TL için bir şifreli katılım kartı) ) tüm UĞUR marka ürünlerinden satın alan müşterilerimize bayilerimizden hakkettikleri kadar üzeri kapalı şifreli katılım kartı verilecektir.

  • Çekiliş kampanyasına cekilis.ugur.com.tr internet adresinden (ücretsiz) katılım formunda yer alan ad, soyad, adres, il, ilçe, doğum tarihi bilgileri ile birlikte doğru ve eksiksiz olarak dolduranlar çekilişe katılabilir.

  • Çekiliş 30.09.2016 tarihinde, saat 10.00’da, Uğur Soğutma Makinaları Sanayi ve Tic. A.Ş. Yeni Sanayi Mahallesi Devlet Karayolu Cad. NO:127/C NAZİLLİ – AYDIN adresinde Eğitim salonunda yapılacaktır.

  • Çekiliş sonuçları 02.10.2016 Tarihli Posta gazetesinde ve www.ugur.com.tr internet adresinde ilan edilecektir. Çekilişten sonra asil ve yedek talihlilerin adreslerine taahhütlü posta ile tebligat yapılacaktır. Asil talihlilerin son başvuru tarihi 17.10.2016, yedek talihlilerin son başvuru tarihi 01.11.2016, ikramiyelerin son teslim tarihi 16.11.2016’dır.

Çekiliş Kampanyası Katılım Şartları;

  1. Kampanya katılımlarında şifre, ad, soyad, adres bilgilerinin herhangi birinin eksik olması halinde çekiliş hakkı verilmeyecektir.
  2. Mükerrer şifre gönderimleri elenerek ilk gönderilen şifre kabul edilecektir.
  3. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
  4. İkramiye tesliminde şifreli kart ve fatura ibrazı zorunludur. (SAKLANMASI KATILIMCININ SORUMLULUĞUNDADIR)
  5. Uğur Soğutma Makinaları Sanayi ve Tic. A.Ş. Uğur yetkili bayileri ve çalışanları ile 18 yaşından küçükler düzenlenen piyango ve çekilişlere katılamayacaklar, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmeyecektir.
  6. Kazanılan ikramiye değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez ve nakde dönüştürülemez.
  7. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
  8. Detaylı bilgi ve kampanya katılımı için cekilis.ugur.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Çekilişe Katılın
Kampanyadan Online Satış Sitemiz Yoluyla da Faydalanabilirsiniz.
Arama Ekranını Kapat