Delta Soğutma Mobil Uygulaması App Store ve Android Play Store’da

5 Ocak 2016 Salı

     Gücünü Türkiye’nin en büyük ve lider derin dondurucu üreticisi Uğur’dan alan, kalite ve ekonomiyi bir arada sunan müşteri memnuniyeti odaklı Delta mobil uygulaması Apple app store ve Android Play Store’da yerini aldı.

           

     Delta Soğutma yaptığı yeni uygulamalar ve yazılımlar ile dijital platformlardaki erişilebilirliğini hızla yukarıya taşımakta. Teknolojik alt yapısı şimdi de mobil uygulama marketlerinde varlığını göstermektedir. Google Play Store ve Apple AppStore’da Delta Soğutma adındaki uygulamalarını sizlere sunmakta. Delta Soğutma ile ilgili haberleri,  günlük hayatınızda kullanabileceğiniz pratik bilgiler ile derin dondurucunuzu nasıl daha verimli kullanmanız gerektiğiyle ilgili pratik bilgilerde içeriyor. Delta ürünleri hakkında daha fazla bilgi edinebileceğiniz Mobil uygulamaları ücretsiz olarak telefonunuza, tabletinize ve Android TV’nize indirebilirsiniz.

     IOS veya ANDROİD işletim sistemli cihazlarınız ile uyumlu mobil uygulamayı ücretsiz indirerek sizde Delta dünyasından haberdar olup mutfak hayatınızı kolaylaştıracak bilgilere ulaşabilirsiniz.

Apple Store:  https://itunes.apple.com/tr/app/delta-sogutma/id1073053153?mt=8

Google Play Store:   https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intrek.delta&hl=tr

Bu kategorideki diğer yazılar