Delta Soğutma’dan İki Mikro Site

19 Mart 2016 Cumartesi

            Uğur Şirketler Grubu’nun bir markası olan Delta, kurumsal web sitesinin yanında mikro sitelerinden de söz ettiriyor. Eğlenceli vakit geçirtecek olan “Delta ile Tazeliği Yakala” oyunu ve eğlenceli soruların bulunduğu  “DondurmakLazım” isimli iki yeni mikro siteyi basına tanıttı.

            Konuyla ilgili Kurumsal İletişim Bölümünden yapılan açıklamada, gücünü Türkiye’nin lider derin dondurucu üreticisi Uğur’dan aldığı belirtilen markanın, kalite ve ekonomiyi bir arada sunduğu; Delta Soğutma’nın ürünleri hakkında detaylı bilgilere, pratik fikirlere ve derin dondurucunuzu daha verimli kullanmak için tavsiyelere ulaşılabiliyor. Ayrıca alt yapısını yenileyen web sitesinde yeni mikro sitelere kolay erişimi sağlayan bağlantılar da dahil edildi.

            Delta Soğutma’nın resmi web sitesi olan www.deltasogutma.com.tr üzerinden de ulaşılabilen mikro siteler hem bilgisayar hem mobil cihaz uyumlu. Kurumsal İletişim bölümünden yapılan açıklamada ‘Html5 uyumlu bu sitelerden “Delta ile Tazeliği Yakala” herhangi bir program yüklemeden sadece tarayıcı üzerinden oynanabilen bu platform oyunu ile yukarıdan düşmekte olan gıdaların bozulmadan derin dondurucu içinde toplanması ve saklanması amaçlanıyor. Sınırlı sürede tamamlanmaya çalışılan oyunda gerçek hayattaki gibi dondurucunun ateş gibi ısı kaynaklarına yaklaşmaması gerekiyor.’ dendi.

            Diğer mikro site ise www.dondurmaklazim.com derin dondurucu kullanımı ve Delta markası hakkında ziyaretçilere yönelttiği sorular sonucunda sertifika veriyor. Soruların sonucunda kazanılan sertifika hemen bastırılabiliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan yetkili “Delta markamızın bilinirliğini arttırma ve marka sevgisi oluşturmak için yayına aldığımız hem eğlenceli hem de bilgilendirici siteler tasarladık. Her yaştaki internet kullanıcısına hitap eden mikro sitelerimiz gün geçtikçe artarak devam edecek. Bu sitelerin içeriklerinin de zenginleşerek daha geniş bir kitleye ulaşması en büyük dileğimiz. Çalışmalarımızı markamızın hak ettiği yere gelinceye kadar devam ettireceğiz.” diye konuşarak sözlerini tamamladı.

Bu kategorideki diğer yazılar