Su Pınarı Rahatlığı

28 Haziran 2018 Perşembe

Sıcaklar geldi, soğuk su tüketme ihtiyacı da arttı. Zaten yeterince dolu olan buzdolaplarınızın yeni misafirleri kapıda. Boşalan meşrubat şişeleri özenle yıkanır, buzdolabını tıka basa doldurur, ama ne kadar özenilse de sonuçta pet şişeden ibarettir. Peki bu kadar şişe nereye sığdırılacak? Ya da şişeleri dolaba koymak ne kadar hijyenik? Veya soğuk su bittiğinde bu şişeleri sürekli kim takip edip doldurup yerine koyacak? Sonra o basmalı pompalara ne demeli? Çok basınca taşan sular, boşalan ve kötü görünen şişeler, buzdolabında kapladıkları alan… Üstelik bunca şeye rağmen suyun soğukluğu da kontrolümüz altında değil. Ya çok soğuk ya da daha soğumaya fırsatı olmamış sular. Uğur Soğutma tarafından üretilen USP 20 D ile soğuk suyunuz hep hazır. Sıcak su için ise yeni bir çabaya ihtiyaç olmadan tuşlara basarak üç farklı ideal ısıyı kolaylıkla elde edebiliyoruz. (soğuk-normal-sıcak) Yeni su sebili mevzuatına uygun, paslanmaz çelikten yapılmış hazneye ve bölmelere sahip. Hem de alt kısmında muhafaza bölmesinin bulunmasıyla da bardaklarınızı koymak için büyük kolaylık ve pratiklik sağlıyor. Ayrıca temizliği de çok kolay.

Peki USP 20 D nasıl temizlenir?

Sebil temizleme solüsyonu:

UĞUR Pratik Sebil Temizleme Solüsyonu uzun süreli ve etkili temizlik sağlar.

Su sistemlerinin (sebiller, damacana pompaları, buz makineleri vs.) temizliğinde kullanabileceğiniz etkili bir üründür. Özel formülü sayesinde bakteriler üzerinde geniş spektrumda etkili olduğundan kötü kokuları ortadan kaldırır, uzun süreli etkili temizlik sağlar. Gıda standartlarına uygun olarak üretildiği için güvenle kullanabilirsiniz.

KULLANIM ŞEKLİ:

Su sebili temizlik ve dezenfeksiyon:

Yumuşak metallere uygun, düşük köpüklü, klorlu ve silikatlı bu deterjan; sebil, büromatik temizliklerinde kullanılır.

Su sebillerinde, zaman içinde kullanılan sudan kaynaklı oluşan koku ve tortuları, antibakteriyel kullanımı ile birlikte önlemekte ve bu durumun önüne geçebilmektedir.

Ürünlerde antibakteriyel kullanılmaması neticesinde oluşan durumların garantiye girmeyeceği ve ücret karşılığında işlem yapılacağı mutlaka bilinmelidir.

Bu kategorideki diğer yazılar