Uğur Soğutma’nın Geleneksel Çekiliş Kampanyası Başladı

12 Nisan 2016 Salı

Uğur Soğutma, her yıl geleneksel hale gelen otomobil çekiliş kampanyasını bu yıl daha büyük hediyelerle başladı. Bu sene büyük ikramiye olarak 4 katılımcıya 2016 model Mercedes A180 Prime otomobil hediye edilecek.

“Türkiye Uğur İstiyor, Uğur Kazandırmaya Devam Ediyor” sloganıyla başlatılan çekiliş kampanyası 30 Mart – 26 Eylül tarihleri arasında Uğur Soğutma bayilerinden alınan tüm ürünler için geçerli olacak.

Yetkili bayilerden veya satış noktalarından Uğur markalı ürünlerden en az 450 TL tutarında alışveriş karşılığında verilecek üzeri kapalı karttaki şifre ile katılım yapılacak. Kartı kazıdıktan sonra üzerinde yer alan şifreyi cekilis.ugur.com.tr internet adresinde bulunan (ücretsiz) katılım formunu doğru ve eksiksiz olarak doldurarak çekilişe katılmaya hak kazanacaksınız. Her katılımcı satın aldığı ürün değerine karşılık gelen kupon sayısında çekilişe katılabiliyor. Ayrıca Uğur Soğutma On-Line satış kanalı satis.ugur.com.tr adresinden alınacak ürünler de çekiliş kapsamında yer alıyor.

Şirketin Pazarlama Bölümü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “2015 yılında verdiğimiz son model 2 adet Mercedes ödülünü, gördüğü ilgi nedeniyle bu sene 4 adede çıkardık. Ürün kalitemiz ve geniş portföyümüze ek olarak sürpriz hediyelerimizle de daha fazla müşterimizi memnun edecek olmanın sevincini yaşıyoruz. Şimdiden tüm katılımcılara bol şans diliyoruz.” denildi.

Bu kategorideki diğer yazılar