Uğurlu Lezzetler Etkinliği, Ünlü Şef Gülhan Kara’yı Ağırladı

22 Aralık 2016 Perşembe

     Uğur Soğutma, Antalya Kemer’deki Rixos Sungate Hotel’de, 8-9-10 Aralık 2016 tarihlerinde “Uğurlu Lezzetler” standında ünlü şef Gülhan Kara ve eşi Mustafa Kara’yı misafir ederek, bayanlarla bir araya getirdi.

     Sofra, Ziyafet, Lezzet ve Chef’s dergilerinde yayın yönetmenliği yapan, günlük gazetelerin haftalık yemek eklerini hazırlayan, “Kapadokya Mutfağı ve Yöresel Yemekleri” isimli bir kitabı bulunan ve İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü’nde mutfak uygulama öğretim görevlisi olarak çalışan Gülhan Kara, etkinlik boyunca bayanlar ile en özel yemek tariflerini paylaştı. Çikolata şöleni ve milföylü tariflerin anlatıldığı etkinlikte, katılanlara Uğurlu Lezzetler mutfak önlüğü ve Uğurlu Lezzetler tarif defteri hediyeleri dağıtıldı. Bunlara ek olarak, stanttan canlı yayın yapılarak Uğur Soğutma’nın Facebook hesabı üzerinden paylaşımlar gerçekleştirildi. Facebook canlı yayınında, Gülhan Kara şu paylaşımlarda bulundu:

     Etkinliğe katılan bayanlar, Gülhan Kara ve Mustafa Kara ile birlikte çeşitli yemek tariflerini bizzat deneyerek öğrenme fırsatı buldu ve hoşça zaman geçirdi. Lezzetli, sağlıklı ve geleneksel atıştırmalık tarifleri de öğrenen bayanlar, Uğurlu Lezzetler standına yoğun ilgi gösterdi. Özellikle çikolata ve truff yapımı etkinliğine katılım son derece yüksek oldu. Bu bağlamda, Chef’s İstanbul Mutfak Atölyesi marka sahibi Mustafa Kara da, bayanlara pasta yapımı ile ilgili ipuçları verdi.  http://www.ugurlulezzetler.com web sitesinden, çok daha fazla sayıda tarife videolu anlatımlar ile ulaşabilmeniz mümkün. 

Bu kategorideki diğer yazılar