Çevre Dostu A++ Derin Dondurucu Üreten İlk Firma Uğur Soğutma’dan Çevreci Ofis Uygulamaları
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
14 Kasım 2011 Pazartesi
Çevre Dostu A++ Derin Dondurucu Üreten İlk Firma Uğur Soğutma’dan Çevreci Ofis Uygulamaları

Çevre Dostu A++ Derin Dondurucu Üreten İlk Firma Uğur Soğutma’dan Çevreci Ofis Uygulamaları

Ürünleri ile çevreye önem veren Uğur Soğutma, şimdi de tüm çalışanlarına yönelik “çevreci ofis uygulamaları” çalışması başlattı.

Sektöründe lider kuruluş Uğur Soğutma, çevreye zarar vermeyen ve enerji tasarrufu sağlayan A++ derin dondurucular üreten ilk firma olmasıyla dikkat çekerken, yine bir çevrecilik örneği göstererek çalışanlarına yönelik “çevreci ofis uygulamaları” başlattı.

Doğaya dost uygulamalarla faaliyet göstermeyi amaçlayan Uğur Soğutma, çalışanlarının bu konuda bilinçlenmeleri için şirket içi faaliyetler yaparak onları bilgilendirmektedir. Şirket, ofis çalışanlarını çevre dostu ürünleri tercih etmeleri, kâğıt tüketimini en aza indirmeleri, elektrik tüketimi konusunda tasarruf yapmaları, kâğıt, pil ve plastikleri geri dönüşümlü çöp kutuları oluşturarak ayrı ayrı biriktirmeleri konularında yönlendirmektedir. Ayrıca şirket, üretim bölümünde atık gaz geri dönüşüm istasyonlarıyla doğayı atık gazlardan da korumaktadır.

Şirkette çevreci ofis uygulamalarının başlatılmasında öncü olan Genel Müdür Yardımcısı Fatih TAKMAKLI “Sorumluluklarının bilincinde olan her şirketin ve her bireyin yerine getirmesi gereken bu uygulamalar tüm çalışanlarımızın desteğiyle daha etkin olacak, doğal kaynakların ve geleceğimizin korunmasına katkıda bulunacaktır. Dikkat edilmesi gereken küçük ama önemli bu uygulamalarla, ofis kaynaklarının etkin ve etkili bir biçimde kullanımı sağlanırken, doğal kaynaklarımızı koruma yolunda da büyük adımlar atmış oluyoruz, dilerim herkese örnek oluruz.” dedi.

Uğur Soğutma, toplumsal bir sorun olan çevre sorunlarının çözümüne biraz olsun katkı sağlayabilmek için, sosyal sorumluluk çalışmalarıyla üzerine düşen görevi yerine getirerek; birçok şirkete ve topluma örnek olabilmeyi amaçlamaktadır.

Arama Ekranını Kapat