Derin Dondurucuda Et Nasıl Saklanır?
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
14 Ağustos 2017 Pazartesi
Derin Dondurucuda Et Nasıl Saklanır?

Derin Dondurucuda Et Nasıl Saklanır?

Etin dondurulmadan önce, kullanılacağı şekil veya yemek ne ise ona gön hazırlanarak hava geçirmeyen bir paketleyici ile sıkıca sarılıp içeride hava bırakılmadan hazırlanması, mümkünse vakumlanması gerekir.

Kurban Bayramı’nda düzenli olarak kurban kesiyor muyuz? Bunun yanında kurban etlerini kıyma çektirerek, sucuk yaparak ve benzeri şekilde değerlendiriyorsak bizim bunları koyacak ayrı bir derin dondurucuya ihtiyacımız var demektir. Sezonunda balıkları ucuz ucuz alıp tüm yıl tüketmek isteyenler içinde mesela o kadar meyve, sebze, et gibi dolaptaki mevcut yiyeceklerin üzerine onlarca kg balığı stoklamak için de buzdolabının dondurucu kısmı yeterli gelmeyebilir. Ülkemizde derin dondurucu satışlarının en yoğun olduğu zamanlar bu nedenle kurban bayramı dönemleridir. Ailede birden fazla kişi için kurban kesenler için ise kurban etlerini uzun zaman saklamak için ayrı bir derin dondurucu almak neredeyse zorunlu hale gelir.

Kurban Bayramı öncesi uygun fiyattan derin dondurucu alın diye oluşturduğumuz indirimler için http://ugur.com.tr/kampanyalar/ued-210-mor-ve-gumus-a-derin-dondurucu-kampanyasi linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ayrıca derin dondurucuda et nasıl saklanır diye soranlar için detaylar aşağıda:

Etin dondurulmadan önce, kullanılacağı şekil veya yemek ne ise ona gön hazırlanarak hava geçirmeyen bir paketleyici ile sıkıca sarılıp içeride hava bırakılmadan hazırlanması, mümkünse vakumlanması gerekir.

Hazırladığımız etin üzerine hangi et parçası olduğu, ne için hazırlandığı ve hazırlanma tarihi yazılmalıdır. Et dondurulduktan sonra görüntüsü biraz değişeceğinden tanıma zorlaşabilir, başka parçalarla karıştırılabilir.

Eti daima bir defada kullanılabilecek küçük parçalar hâlinde hazırladığımızda etin iç kısımlarının da kısa sürede donması sağlayacağı gibi  kısa zamanda ve sağlıklı şekilde çözülmesini de sağlar. Bozulma bu nedenle çok aza indirilir. Etinizin dışı hava almayacak şekilde sarıldığından emin olunuz.

Dilediğiniz zaman dondurucunuzdan etinizi çıkarabilir, yemeğinizi ilk günkü gibi taze etiniz ile yapabilirsiniz.

Afiyet olsun.

Arama Ekranını Kapat