Derin Dondurucuda Haşlanmış Et Nasıl Saklanır?
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
14 Temmuz 2017 Cuma
Derin Dondurucuda Haşlanmış Et Nasıl Saklanır?

Derin Dondurucuda Haşlanmış Et Nasıl Saklanır?

Derin dondurucunun faydaları saymakla bitmiyor. Mevsimine uygun sebze ve meyveleri en taze şekilde saklayabilirken, et ve balık ürünlerini de ilk günkü tazeliğinde saklayabilirsiniz.

Derin dondurucunun faydaları saymakla bitmiyor. Mevsimine uygun sebze ve meyveleri en taze şekilde saklayabilirken, et ve balık ürünlerini de ilk günkü tazeliğinde saklayabilirsiniz.

Meyvelerin, sebzelerin, et ürünlerinin, süt ürünlerinin ve hamur işlerinin derin dondurucuda nasıl saklandığını detaylı olarak anlattığımız www.saklamarehberi.com sitemizi dilediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz.

Uğur derin dondurucunuzda haşlanmış eti saklayabilir ve dilediğiniz zaman dondurucudan çıkartarak tüketebilirsiniz.

İşte detaylar:

  • Koyun, dana ya da sığır tüm haşlanmış etlerinizi buzdolabı poşetine koyup dondurucuya alabilirsiniz.
  • Etleri sıcakken poşete koymayın.
  • Kenarda oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabı poşetine koyun.
  • Poşetlere 1 öğünde tüketeceğiniz miktarda haşlanmış et koyun.
  • Çözüldükten sonra hiçbir et yeniden dondurulmaz.
Arama Ekranını Kapat