Derin Dondurucuda Karnıyarık Nasıl Saklanır?
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
5 Temmuz 2017 Çarşamba
Derin Dondurucuda Karnıyarık Nasıl Saklanır?

Derin Dondurucuda Karnıyarık Nasıl Saklanır?

Derin dondurucu mutfakta kadınların en büyük dostu. Her sebzeyi, meyveyi, balığı vs zamanında taze taze saklayarak, yine aynı tazelikte kullanabilme imkanı sunuyor.

Derin dondurucu mutfakta kadınların en büyük dostu. Her sebzeyi, meyveyi, balığı vs zamanında taze taze saklayarak, yine aynı tazelikte kullanabilme imkanı sunuyor. Uğur derin dondurucuların minimum enerji tüketimi ve maksimum performans ile tam bir kullanıcı dostu. Elektrik kesintilerinde bile içindekileri muhafaza edebilmesi de çok önemli.

Yaz mevsiminin en güzel sebzelerinden patlıcanı derin dondurucuda depolamanın tam zamanı. Derin dondurucuda patlıcanı saklayabildiğiniz gibi nefis patlıcan yemeklerinizi de saklayabilirsiniz. Örneğin, karnıyarık. Kendi yaptığınız, özellikle annenizden istediğiniz ve annenizin yaptığını bol miktardaki karnıyarığı, derin dondurucunuzda taze taze saklayabilir ve dilediğiniz zaman derin dondurucudan çıkararak tüketebilirsiniz.

Peki karnıyarık nasıl saklanır? Detaylar aşağıda:

Patlıcanları alacalı doğrayın ve tuzlu sirkeli tuzdan bir 5 dakika bekletin. Kurulayın ve yağlı fırın kağıdı serilmiş fırın tepsisine dizin. Zeytinyağı fırça yardımı ile her taraflı sürün.
180 derecelik fırında yaklaşık 50 dakika pişirin. Bir yarım saat sonra çevirin patlıcanları.
Yumuşayınca ortasını bıçak ile açıp hafiften çatal ile ezin gayet hafifçe.
Soğuduktan sonra poşetleyip derin dondurucuya kaldırın.

Arama Ekranını Kapat