Nerede O Eski Limonatalar Diyenler İçin
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
23 Haziran 2017 Cuma
Nerede O Eski Limonatalar Diyenler İçin

Nerede O Eski Limonatalar Diyenler İçin

Eski pastane meşrubatlarının tadı özeldir: Aynı lezzeti hazır meşrubatlarda bulabilmek mümkün değildir. Lezzetin sırrı, meşrubatın hazırlanma şeklindedir. Geleneksel yöntemlere hazırlanan meşrubatlar, kendilerine özgü benzersiz bir lezzet ve kıvama sahiptir.

Eski pastane meşrubatlarının tadı özeldir: Aynı lezzeti hazır meşrubatlarda bulabilmek mümkün değildir. Lezzetin sırrı, meşrubatın hazırlanma şeklindedir. Geleneksel yöntemlere hazırlanan meşrubatlar, kendilerine özgü benzersiz bir lezzet ve kıvama sahiptir. Türkiye’nin ilk ve en büyük derin dondurucu üreticisi olan Uğur Soğutma, satışa sunduğu yeni nesil meşrubat soğutucular ile bu lezzete ulaşmayı son derece kolay bir hale getiriyor.

USM 19 kodlu ürün, eski pastanelerde görebildiğiniz soğutucu tasarımının modern ve kullanışlı bir halinden oluşuyor. Klasik soğutucular, meşrubatın çelik bir hazne içerisinde sürekli devri daim etmesi prensibine bağlı olarak çalışır. Yeni nesil meşrubat soğutucu USM 19 ise, karıştırıcının orta kısımda yer aldığı şeffaf bir hazneye sahip. Geleneksel makinelerde de görülebilen bu tasarım, meşrubatın yoğun bir kıvama ve benzersiz bir lezzete sahip olmasını sağlıyor. Pastaneler ve mobil meşrubat dükkânları için tasarlanan USM 19, şeffaf ve büyük bir hazneye sahip olduğu için her şeyden önce mükemmel bir teşhir imkânı sunuyor. Yüksek ve düşük kıvamlı içecekler için çeşitli hacim seçeneklerine sahip olan soğutucunun çelik gövdesi ve haznesi üzerine, marka uygulaması kolaylıkla yapılabiliyor. Temizlik işlemlerinin etkin bir şekilde yapabilmesine imkân verecek şekilde ayırabilen parçalara sahip olan soğutucu, meşrubatları +5/+10 °C sıcaklık aralığında saklayabiliyor ve 20 litre brüt iç hacim sunuyor. Tüm Uğur Soğutma ürünleri gibi etkin bir enerji tasarrufuna sahip olan USM 19, on yıllar boyunca kullanılabilmesi için tasarlanmış bir ürün ve son derece dayanıklı, bir o kadar da pratik bir tasarıma sahip bulunuyor.

Uğur Soğutma’nın online mağazasından ve Türkiye çapındaki yüzlerce yetkili bayisinden son derece uygun fiyatlara satın alınabilen USM 19, eski pastane meşrubatlarının lezzetini özleyen herkes için mükemmel bir seçim olmayı başarıyor.

Arama Ekranını Kapat