Pasta Teşhir Ürünleri
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
12 Temmuz 2017 Çarşamba
Pasta Teşhir Ürünleri

Pasta Teşhir Ürünleri

Pastane ve fırınlar için özel olarak ürettiğimiz Pasta teşhir reyonlarımız, kafe, market ve genel olarak pasta satışı yapan tüm işletmelerde kullanım için üretilmiştir.

Pastane ve fırınlar için özel olarak ürettiğimiz Pasta teşhir ürünlerimiz, kafe, market ve genel olarak pasta satışı yapan tüm işletmelerde kullanım için üretilmiştir. Pasta teşhir reyonları kategorimizde yer alan tüm ürünlerin, pasta teşhiri dikkate alınarak tasarlanmış mükemmel bir görünümü sahiptir. Dört tarafı camdan imal edilmiş kabinlerimiz, daha iyi bir teşhir için iç aydınlatmaya sahiptir. Rafları da camdan imal edilmiş olup, dönebilme özellikleri mevcuttur. (Bazı modellerimiz hem sabit, hem de dönebilir raf özelliği ile üretilmektedir.) Tüm reyonlarımız dâhili tekerleklere sahiptir. Bu sayede hareket kolaylığı sağlanmakta ve istenen her noktaya yerleştirilebilmektedir.

Pasta teşhir reyonlarımız, +1/+10 °C sıcaklık aralığında soğutma yapabilmektedir. Soğutucu bölme, kabinlerin alt kısmına yerleştirilmiş olup, estetik bir görünüm ve pratik bir kullanım elde edilmiştir. 220-240 / 50 V/Hz besleme gerilimi ile çalışan reyonlarımız, soğutma için R134a gazı kullanmaktadır. Raf sayısı olarak, 5 – 10 – 15 olmak üzere 3 adet seçenek sunulmaktadır. Görsel açıdan mükemmel bir sunum gerçekleştiren pasta teşhir reyonlarımız, uzun yıllar boyunca kullanılabilecek dayanıklı bir tasarıma sahiptir.

Arama Ekranını Kapat