Şerbet Makinaları
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
12 Temmuz 2017 Çarşamba
Şerbet Makinaları

Şerbet Makinaları

Şerbet makinaları kategorimizdeki meyve suyu - ayran soğutucu kategorisindeki ürünümüz her türlü içecek için mükemmel teşhir imkanı sunar.

Şerbet makinaları kategorimizdeki meyve suyu - ayran soğutucu kategorisindeki ürünümüz her türlü içecek için mükemmel teşhir imkanı sunar. Şeffaf içecek haznesi ve sağlam çelik gövdesiyle kaliteli bir kullanım sunan Uğur şerbetlikler yaz aylarında soğuk meyve suyu servisi yapmak, musluklu şerbetliklerden yararlanarak ek bir müşteri hizmeti gerçekleştirmek isteyen iş yerlerinin, büfelerin, pastanelerin, kafelerin en çok rağbet ettikleri ürünlerden biri de Uğur şerbetliktir. 

Şerbet ve ayran makinesinin birlikte olduğu modellerde, hem ayran soğutucu makinesi ve hem de şerbet soğutucu makinesi görevlerini birlikte kullanabileceğiniz ürünler bulunmaktadır. En iyi ayran soğutucu ve en ucuz şerbet makinesi fiyatları ile www.ugur.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yüksek ve düşük kıvamlı içecekler için çeşitli hacim seçenekleriyle müşteri memnuniyetine uygun ürünler sunabilirsiniz. Kolay ayrılabilen parçalardan oluşan tasarımıyla temizlik işleminin kolayca yapılabilmesine olanak sağlar. +5/+10 °C sıcaklık aralığında çalışabilen Meyve Suyu – Ayran soğutucularımız, uzun süreli ve sürekli kullanım için uygundur.

Ayranlık, şerbetlik, şerbetlik/ayranlık olmak üzere 10 Lt ve 80 Lt hacime(net) sahip Uğur Şerbetlikler için linkine BURAYA tıklayabilirsiniz. 

Arama Ekranını Kapat