Sonbaharın Gelişiyle Değişen Tatlar
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
24 Eylül 2018 Pazartesi
Sonbaharın Gelişiyle Değişen Tatlar

Sonbaharın Gelişiyle Değişen Tatlar

Doğanın değişim yaşamaya başladığı ve soğuk kış günlerinin yaklaştığı bu günlerde, doğayla birlikte değişen meyve sebzeler de kendini iyiden iyiye göstermeye, tezgahlarda yerlerini almaya başladı.

Doğanın değişim yaşamaya başladığı ve soğuk kış günlerinin yaklaştığı bu günlerde, doğayla birlikte değişen meyve sebzeler de kendini iyiden iyiye göstermeye, tezgahlarda yerlerini almaya başladı. Her mevsimin kendine has tatları vardır. Sonbaharın gelişiyle de havuç, armut, patlıcan, mantar, biber, ıspanak, kereviz, turp, pancar, lahana, pırasa, mısır, kızılcık, mürdüm eriği, dolmalık biber, bamya, barbunya gibi yiyecekler de tekrar sofralarımıza geri döndü. Bir taraftan taze taze meyve sebzeleri tüketirken bir taraftan da bu taze meyve ve sebzeler bitmeden daha sonraki aylarda kullanmak için derin dondurucunuza kaldırmanın da şimdi tam zamanı. Ama unutmayın dondurucunuza kaldırdığınız yiyecekleri tek seferde kullanacağınız porsiyonlarda dondurmanız, sakladığınız yiyeceklerin ömrünü uzatır. Ve buzunu çözdürdüğünüz yiyecekleri tekrar derin dondurucuya koymak yiyeceklerin saklama ömrünü azaltır. Bu yüzden malzemeleri ihtiyacınıza göre, tek kullanımlık olarak saklamanızda yarar vardır. Böylece yaz ayında bile derin dondurucunuzda muhafaza ettiğiniz, dalından yeni kopan yiyecekleri sanki mevsimindeymişsiniz ve yeni toplanmış gibi taze taze tüketebilirsiniz. Sofralarınızda ailenize ve sevdiklerinize her mevsim doğanın bize sunduğu eşsiz tatları sunmak için şimdi siz de harekete geçip dondurucunuzu doldurmaya başlayabilirsiniz.

Arama Ekranını Kapat