Süper Dondurucular
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
19 Temmuz 2017 Çarşamba
Süper Dondurucular

Süper Dondurucular

Süper Dondurucular olarak adlandırılan ürünlerimiz, sağlık laboratuvarları ve gıda endüstrisi için özel olarak üretilmektedir.

Süper Dondurucular olarak adlandırılan ürünlerimiz, sağlık laboratuvarları ve gıda endüstrisi için özel olarak üretilmektedir. Kullanım alanları daha çok tıp merkezleri, laboratuvarlar vb. yerler. Bu klasmana giren her derin dondurucumuz, -45 dereceye dek soğutabilen güçlü bir yapıya sahiptir. R404a gazı ile soğutulmakta ve 3 no’lu iklim sınıfına girmektedirler. Her bir model, 80 mm izolasyon kalınlığı ile üretilmektedir. Elektronik termostat özelliği standart olarak gelmektedir. Müşterinin talebine göre, isteğe bağlı elektronik alarm takılması mümkündür. Bu alarm, süper dondurucular yetkisiz kişiler tarafından açıldığında devreye girecek şekilde ayarlanabilir.

100 litreden başlayıp 500 litreye dek çıkabilen iç hacim seçenekleri mevcuttur. Ürün ağırlıkları 45,5 kilogramdan başlayıp, 68 kilograma kadar çıkabilmektedir. 220-240 / 50 V/Hz besleme gerilimi ile çalışan ürünlerdir. Enerji tüketimleri, modele göre 2,5 kWh/24h ve 5,2 kWh/24h arasındadır. Ticari derin dondurucular klasmanında yer alan bu ürün grubumuz, gıda fabrikaları veya analiz laboratuvarları gibi özel ihtiyaçları olan işletmelere güvenilir, dayanıklı ve uzun ömürlü bir kullanım sunmaları için tasarlanmıştır. 

Arama Ekranını Kapat