Uğur Bayileri 2015 Hedefleri İçin Antalya’da Buluştu.
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
15 Aralık 2014 Pazartesi
Uğur Bayileri 2015 Hedefleri İçin Antalya’da Buluştu.

Uğur Bayileri 2015 Hedefleri İçin Antalya’da Buluştu.

Uğur Soğutma’ nın, 8– 10 Aralık tarihleri arasında Antalya Belek’te Titanic Deluxe Resort Otel’de düzenlediği geleneksel bayiler toplantısı, tüm Türkiye’deki iş ortaklarının katılımıyla gerçekleşti. Şirket ortaklarının ve üst düzey yöneticilerinin de katıldığı toplantı ve oturumlarda 2014 yılının değerlendirmesi yapılarak gelecek yıl için hedefler paylaşıldı.

Ülkemizin ilk A++ enerji sınıfı derin dondurucu üreticisi Uğur, geleneksel hale gelen bayiler toplantısını gerçekleştirdi. Titanic Deluxe Resort – Belek / Antalya’da düzenlenen ve iki gün boyunca karşılıklı değerlendirmelerin yapıldığı organizasyona Türkiye’nin dört bir yanından 500’ün üzerinde bayi katıldı.

Yurtiçi Satış Direktörü Erdoğan Ulaş bayilerine yaptığı konuşmada 60 yılını deviren Uğur’un yükselen bir marka olduğuna değindi ve bunun ancak müşterilerle sıcak ilişki kuran bayileri sayesinde mümkün olabileceğini belirtti. Yaşadığımız çağın gereksinimi olarak iletişimin vazgeçilmez olduğundan bahseden Ulaş, satış noktalarının tüketici ile iletişim kuran donanımlı bilgi merkezleri olması gerektiğinin altını çizdi. Bilgiye ve stratejiye yapılan yatırımın değişime en iyi uyum sağlayabilen ve hayatta kalan kurumlara ait olacağını söyleyerek konuşmasını tamamlayan Ulaş, temelinde güven olan ticari ilişkilerin başarılı olacağından şüphesinin olmayacağını sözlerine ekledi.

Finans ve İnsan Kaynaklarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih Takmaklı ise yaptığı konuşmada Uğur ailesinin tüm iş ortakları ile yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Dünyada ve Türkiye’de ekonominin ve değişen ticaret dinamikleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tüm dünyayı etkileyen değişim neticesinde Uğur Şirketler Grubu’nun bütün kurumlarını ve özellikle iş yapış şekillerini yeniden yapılandırdıklarından bahseden Takmaklı, Ar-Ge ‘ye verdikleri önemi “Şimdiye kadar yaptıklarımızla ancak bugüne gelmeyi başardık. Markamızı geleceğe taşıyacak ve bizi yükseltecek olan tasarımdır, yeniliktir. Hem üründe hem de operasyonel çalışmalarımızda inovatif yaklaşım ile yapımızı yenilikçi kılacağız.” diye konuştu.

İki gün süren toplantı boyunca bayiler, Uğur Soğutma 2015 yılı pazarlama hedef ve stratejileri ile ilgili sunumlara katılarak markanın yeni yılda izleyeceği yol hakkında bilgi edinip görüşlerini paylaştı. Toplantıların son akşamı ise katılımcılar,  Alişan’ın sahne aldığı galada sanatçının sahne performansı ile unutulmaz bir gece yaşadı.

Arama Ekranını Kapat