Uğur Şirketler Grubu’nun Kurumsal Web Sitesi www.ugursirketlergrubu.com Güncellendi
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
24 Nisan 2015 Cuma
Uğur Şirketler Grubu’nun Kurumsal Web Sitesi www.ugursirketlergrubu.com Güncellendi

Uğur Şirketler Grubu’nun Kurumsal Web Sitesi www.ugursirketlergrubu.com Güncellendi

Uğur Şirketler Grubu, web adresi ziyaretçilerine kurumsal web sitesinin yeni yüzüyle merhaba diyor.Sade bir tasarımla kullanıcılarına kolay erişim sağlayan web sayfasında artık grubun markalarına daha çabuk ulaşılabiliyor. Kullanıcı dostu bir ara birime sahip olan sitede menüler arası geçiş ve sayfalara erişim daha hızlı gerçekleşiyor.

Sade bir tasarımla kullanıcılarına kolay erişim sağlayan web sayfasında artık grubun markalarına daha çabuk ulaşılabiliyor. Kullanıcı dostu bir ara birime sahip olan sitede menüler arası geçiş ve sayfalara erişim daha hızlı gerçekleşiyor. Kullanıcılar sitenin uyumlu yapısı sayesinde firma ve grup şirket markaları hakkında ayrıntılı bilgiler edinebiliyor. Ziyaretçiler başta Uğur Soğutma ve Mondial olmak üzere Kymco, Kuteks, Fortune,  ile Uğur Entegre Gıda markaları hakkında en son gelişmelerden haberdar olabiliyor.

Sahip olduğu insan sermayesine değer verdiğini şirket misyonlarında yineleyen Uğur Şirketler Grubu,  İK politikalarına ve kariyer olanaklarına da ana sayfasından kolaylıkla erişme olanağı sunuyor. Böylece genç profesyonellere, yeni fikirlere ve iş gücüne verdiği önemi kolay erişilebilirliğiyle perçinliyor.

Profesyonel tasarımcılar ve site yöneticileri tarafından güncellenen Uğur Şirketler Grubu’nun kurumsal sayfasında yeni kategoriler ve yüksek kaliteli görseller ön plana çıkıyor. Site, grubun marka ailesinin dinamizmini ve yenilikçi yüzünü ön plana çıkartan şekliyle hem görsel hem de yapısal olarak kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Arama Ekranını Kapat