Uğur Soğutma A.Ş. nin Enfes Yüzü ugurlulezzetler.com #HızlıveLezzetli Hashtagiyle Ödüller Dağıtıyor
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
13 Nisan 2015 Pazartesi
Uğur Soğutma A.Ş. nin Enfes Yüzü ugurlulezzetler.com #HızlıveLezzetli Hashtagiyle Ödüller Dağıtıyor

Uğur Soğutma A.Ş. nin Enfes Yüzü ugurlulezzetler.com #HızlıveLezzetli Hashtagiyle Ödüller Dağıtıyor

Uğur tarafından yaklaşık 5 yıldır yayınlanan ve meraklı yemek severlerin bir tık mesafe uzağında hizmet veren www.ugurlulezzetler.com, yenilenen yüzü, sürekli güncellenen tarifleri ve kolay kullanım olanağı ile kullanıcılarının sofralarını şenlendiriyor.

Damağının tadını bilen, çok çeşit ve sofralarında değişik tatlar arayan kişiler, Uğur’lu Lezzetler’e hem Android ve İOS’tan hem de www.ugurlulezzetler.com üzerinden ulaşabiliyor. 8 değişik kategori üzerinden yüzlerce yemeğe ulaşılabilen site gördüğü ilgiye teşekkür etmek için; 13-27 Nisan tarihleri arasında İnstagram veya Vine üzerinden en hızlı video tarifi yapan ve #HızlıveLezzetli hashtagi ile paylaşan sosyal medya kullanıcılarına hediyeler dağıtıyor.

Uğur Soğutma’nın lezzetli yüzü Uğur’lu Lezzetler, Facebook sayfasında yapılacak halk oylaması ve jüri kararı ardından, birinciye Uğur UDF 3 SL Derin Dondurucu, ikinciye Uğur USS 20 LX Su Sebili, üçüncüye Uğur MWO 20 Mikrodalga Fırın ödüllerini verecek.

Yarışmaya, instagram veya Vine platformlarından her hangi birisinde, çektiği videoyu #HızlıveLezzetli etiketiyle paylaşıp, Facebook sayfasından katılım şartlarını kabul edip, kaydını yaptıran kullanıcılar yarışmaya katılabilecektir. Yine Facebook sayfasındaki uygulamada onaylanmış videolar arasından en çok oyu alan ilk 10 video jüriye sunulacak olup, jürinin seçeceği üç (3) kişi ödül almaya hak kazanacaktır. Her katılımcı yalnızca bir (1) adet video ile yarışmaya katılabilir.

Ayrıntılı bilgi ve katılım koşullarına www.facebook.com/ugurlulezzetlercom ‘da hızlı ve lezzetli linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Arama Ekranını Kapat