Uğur Soğutma Bayileri Web Sayfalarını Yeniliyor
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
2 Ekim 2014 Perşembe
Uğur Soğutma Bayileri Web Sayfalarını Yeniliyor

Uğur Soğutma Bayileri Web Sayfalarını Yeniliyor

Türkiye’nin ilk ve lider derin dondurucu üreticisi Uğur, tüm Türkiye’de faaliyet gösteren birçok bayisinin web sayfalarını yeniliyor.

60. faaliyet yılını kutlayan Uğur, bayilerinin konsept çalışmalarından sonra şimdi de sanal ortamdaki web sitelerini revize etmeye başladı.

Bilgi Sistemleri Direktörlüğü’nden yapılan açıklamada “Şirketler grubu web sayfaları yanında bayilerimize ait web sitelerinin kurumsal kimliğimize uygun, güncel olması ve dinamik yapısı çok önemli. Biz bu aşamada bayilerimize hazır taslaklardan seçim yapma imkânı veriyor, ürünlere ait teknik bilgi, logo ve görsel içeriği sağlıyoruz. Bu, site ziyaretçilerine sunulan verinin doğruluğunu ve tutarlılığını mümkün kılıyor.” dendi. “Site tasarımı için profesyonel bir ajanstan destek alıyoruz. İnternet teknolojilerindeki gelişmeleri izliyor, web sayfalarımızda gerekli güncellemeleri yapıyoruz. Site ziyaret istatistiklerini de düzenli olarak takip ediyor iyileştirme alanları ile ilgili çalışmalar yapıyoruz.” dedi.

Fnans, Bilgi Sistemleri ve İK’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih TAKMAKLI ise “Uğur’un 60. Yılına özel 60 bayimiz için başladığımız projeye gösterilen ilgi ve bayilerimizden çok olumlu dönüşler almamız neticesinde çıtayı yükselttik. Şimdi 2014 yılı sonunda 100 bayi için web sitesine ulaşmayı planlıyoruz.” şeklinde açıklama yaptı. Günümüzde internet kullanım oranındaki artışa da değinen TAKMAKLI; “İnsanlar bir ürün veya marka hakkında bilgi almak için önce internetteki bilgi kaynaklarını kullanıyor. Artık internete girmek için sadece bilgisayar değil cep telefonu ve tablet de kullanılıyor. Bu eğilim markalar ve firmalar için de çok önemli. Örneğin mobil cihazlarla uyumlu olmayan sitelere sonraki dönemde ziyaretçi çekmek mümkün olmuyor. Müşterilerimizin sitelerimizi ziyaret ederken olumsuz bir deneyim yaşamalarını istemeyiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Arama Ekranını Kapat