Uğur Soğutma “Eğitimin Güvencesi” Olarak Gelecek Nesillerin Eğitimine Katkıda Bulunuyor
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
10 Ekim 2014 Cuma
Uğur Soğutma “Eğitimin Güvencesi” Olarak Gelecek Nesillerin Eğitimine Katkıda Bulunuyor

Uğur Soğutma “Eğitimin Güvencesi” Olarak Gelecek Nesillerin Eğitimine Katkıda Bulunuyor

Türkiye’nin ilk A++ sınıfı derin dondurucu üreticisi Uğur, sektörünün lider firması olarak sivil toplum örgütleriyle yaptığı işbirlikleri ile eğitime verdiği önemi vurguluyor.

Yapmış olduğu çalışmalarla mesleki ve akademik eğitime değer verdiğini gösteren Uğur Soğutma, yükseköğrenim öğrencilerini de unutmuyor, Ege Bölgesi’nin köklü üniversitelerinden İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde öğrenim hayatını sürdüren öğrencilere destek olmak için İYTEMED ile iş birliği yapıyor. Geçtiğimiz dönemde ortak bir projeye imza atan iki kurum başarılı öğrencilere burs olarak değerlendirilmek üzere bir fon oluşturdu.

Uğur, geçtiğimiz yıllarda yüksekokul öğrencilerinin mesleki gelişimi için fabrika ziyaretleri organize eden şirket alternatif enerji ile çalışan ürünlerin de yapıldığı projelerde üniversitelere ve öğrenci proje gruplarına verdiği destekle biliniyor.

İYTEMED kimdir?

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mezunları Derneği, bu okul mezunu 13 kişi tarafından kurulmuştur. Amacı, İYTE mezunları ve öğrencileri arasında dayanışma geliştirmek; İYTE’nin ve mezunların gelişiminde destekleyici olmak; İYTE’nin, öğrencilerin ve mezunların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve bunlar için gerekli kaynakları bir araya getirmektir.

Kuruluşundan itibaren, bir yandan kurumsal kimlik kazanmak, bir yandan da dayanışmayı ön plana çıkarmak üzere 2005 yılından beri birçok etkinlik düzenlemiştir.

Arama Ekranını Kapat