Uğur Soğutma, Sosyal Medyada Hediyeler Dağıtmaya Hız Kesmeden Devam Ediyor
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
28 Aralık 2016 Çarşamba
Uğur Soğutma, Sosyal Medyada Hediyeler Dağıtmaya Hız Kesmeden Devam Ediyor

Uğur Soğutma, Sosyal Medyada Hediyeler Dağıtmaya Hız Kesmeden Devam Ediyor

2016 yılının başından beri sosyal medyayı daha aktif olarak kullanan Uğur Soğutma, tüm popüler sosyal medya platformları üzerinde düzenlediği ödüllü yarışmaları hız kesmeden sürdürüyor.

2016 yılının başından beri sosyal medyayı daha aktif olarak kullanan Uğur Soğutma, tüm popüler sosyal medya platformları üzerinde düzenlediği ödüllü yarışmaları hız kesmeden sürdürüyor. Yarışmaların bir kısmı sona ermiş ve katılanlar ödüllerine kavuşmuş olsa da, bazı yarışmalar halen sürüyor ve günlük olarak katılımcıları sevindirmeye devam ediyor. Şu ana dek düzenlenen ve halen devam eden yarışmalar şöyle:

  • Annem Benim Uğurum. http://www.annembenimugurum.com adresinde ve Mayıs 2016 içerisinde düzenlenen yarışmada, katılımcılar anneleri ile birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı #AnnemBenimUgurum etiketi ile gönderip, çeşitli sürpriz hediyeler kazandı. Toplam 20 kişiye ödül dağıtılan yarışmada, ilk üçe girenler derin dondurucu, dikey derin dondurucu ve su sebili sahibi oldu. 2014 yılından bu yana düzenlenen yarışma, önümüzdeki yıl da devam edecek.
  • Uğurlu Kareler. 2016 yılının Eylül ve Kasım aylarında http://www.ugurlukareler.com adresinde düzenlenen bu yarışmada, katılımcılar uğurlu saydıkları bir nesne veya kişi ile birlikte çektikleri fotoğrafı Instagram ve Twitter üzerinden göndererek, sürpriz hediyelere hak kazandı.
  • En Baba Kareler. Haziran 2016’da, yine http://www.ugurlukareler.com adresi üzerinden babaları ile birlikte çektirdikleri fotoğrafları gönderen katılımcılar, #enbabakare etiketi ile Facebook, Instagram veya Twitter üzerinde paylaşım yaparak özel hediyelerin sahibi oldu. Uğurlu Kareler yarışmaları, 2017 yılı içinde de devam edecek.
  • Uğurlu Tarifler. Ekim – Aralık 2016 döneminde düzenlenen bu yarışmada, bloğunda Uğur Derin Dondurucu ürünlerinden en az bir tanesinin içerisinde yer aldığı ve link verildiği yemek tarifi paylaşanlar, sürpriz hediye paketlerine hak kazandı.
  • Uğurlu Hediyeler. Halen devam eden bu yarışmada, katılımcılara Uğur Soğutma’nın Facebook ve Instagram hesabı üzerinden her gün farklı bir soru soruluyor. Her bir soruda, üç katılımcı ödül kazanma şansı yakalıyor. Diğer bir deyişle, her gün 3 farklı kişiye çeşitli sürpriz hediyeler veriliyor. Sorulara 3 arkadaşını etiketleyerek cevap veren 6 kişi ise, Uğur Soğutma Mutfak Önlüğü kazanıyor.

Uğur Soğutma, düzenli olarak sosyal medya üzerinden hediye dağıtmaya devam ediyor ve her gün farklı kişileri sevindiriyor. Sosyal medya hediye kampanyalarının, 2017 senesi içerisinde de hız kesmeden sürmesi planlanıyor. 

Arama Ekranını Kapat