Uğur Soğutma Web Sitesini Yeniledi
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
17 Kasım 2015 Salı
Uğur Soğutma Web Sitesini Yeniledi

Uğur Soğutma Web Sitesini Yeniledi

Uğur Şirketler Grubu’nun amiral gemisi Uğur Soğutma A.Ş. kurumsal web sitesi www.ugur.com.tr güncellendi.

   Uğur Şirketler Grubu’nun amiral gemisi Uğur Soğutma A.Ş. kurumsal web sitesi www.ugur.com.tr güncellendi.

   2015 yılı Altın Örümcek ödülü sahibi kurumsal site,  yenilenen alt yapısı ve zengin teknik içeriği ile daha dinamik bir yapıya kavuştu. Veri tabanı yapısı değişikliği sayesinde ziyaretçilerin ihtiyaç duydukları ürünlere ve birçok konudaki zengin teknik bilgilere kolayca ulaşabilmesi sağlandı. Özellikle tablet ve cep telefonundan internete giren kullanıcılar için mobil destekli güncel dinamik CMS (İçerik Yönetim Sistemi) alt yapısı ile sade ve kullanıcı dostu ara birime sahip olan sitede menü geçişleri ve sayfalara erişim artık daha hızlı.

   Ürünlere ait daha detaylı bilgilere ulaşılabilen sitede ayrıca animasyonlar, duvar kâğıtları, sponsorluk ve reklam filmlerinden oluşan arşiv de daha zengin hale getirilmiş. Ziyaretçiler, kullanımı basitleştirilen menülerden Uğur markalı ürünlerin tanıtımının yapıldığı ürün sitelerine olduğu gibi; yemek tariflerinin yer aldığı “Uğurlu Lezzetler” ve “Buz-o Tazeliğin Peşinde” oyunlarının yer aldığı mikro sitelere ulaşabilmekte.

   Destek sayfası altında ürünlere ait güncel katalog ve ürün kullanma kılavuzlarının yer aldığı sitede sosyal sorumluluk projelerinin uzantıları olan gıda güvenliği rehberi de bulunmaktadır. Derin dondurucu kullanımı ve gıdaların saklanmasına yönelik değerli ipuçlarının bulunduğu bu rehber, sağlıklı beslenme üzerine sunduğu bilgilerle tüketicileri aydınlatmaktadır. Ayrıca Canlı Destek kısmından ziyaretçiler teknik personel ve çağrı merkezine anında ulaşarak sorularına canlı olarak bilgi talep edebiliyor. 

Arama Ekranını Kapat