Uğur Soğutma’nın Meslek Eğitimi Veren Kurumlara Desteği Devam Ediyor
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
27 Şubat 2015 Cuma
Uğur Soğutma’nın Meslek Eğitimi Veren Kurumlara Desteği Devam Ediyor

Uğur Soğutma’nın Meslek Eğitimi Veren Kurumlara Desteği Devam Ediyor

Türkiye’nin iklimlendirme ve soğutma alanında faaliyet gösteren lider markası Uğur, sektörde nitelikli iş gücü yetiştirilmesine yardım ediyor.

Faaliyet gösterdiği sektörlerde nitelikli personel yetiştirilmesine verdiği önemi her fırsatta dile getiren ve yaptığı çalışmalarla teknik eleman eğitimini destekleyen Uğur, eğitim kurumları ile işbirliğine devam ediyor. İstanbul Atakent İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kullanılması için kuruma görsel materyal desteğinde bulunan markaya okul yönetiminden teşekkür beratı sunuldu.
Konu ile ilgili açıklama yapan Müdür yardımcısı Kerim Yiğit, okulun Tesisat ve İklimlendirme alanında eğitim gören 168 öğrencisinin olduğu bilgisini verdi. Gerek ısıtma, soğutma ve yalıtım sistemlerindeki teknolojik ilerleme gerekse piyasaya yeni çıkan ürünler nedeniyle sürekli olarak güncel eğitim destek malzemelerine ihtiyaç duyduklarını belirtti. Bu tür materyallerin teknik eğitimde daha etkili olduğu bilgisini veren Müdür yardımcısı, görsel olarak desteklenen metotların öğrenmede daha verimli olduğunu da sözlerine ekledi.
İlgili organizasyon hakkında bilgi veren Uğur Soğutma İnsan Kaynakları Bölümü Eğitim Şefi “Ülkemizin gelişmesi için tarımdan hizmet sektörüne tüm alanlarda nitelikli iş gücüne gereksinim olduğu bir gerçek. Özellikle sanayileşme için en önemli ihtiyacımız teknik bilgi, beceri ve iş alışkanlıklarına sahip insan gücünün yetiştirilmesidir.” dedi. “Biz Uğur Soğutma olarak şirket misyonumuzda bile öğrenen organizasyon kültürünün önemine atıfta bulunuyoruz. Bu nedenle hem sektörün eksikliğini gideren hem kurumlara donanımlı personel kazandıran mesleki eğitime destek veriyoruz.” diyerek sözlerine devam eden yetkili “Bu süreçte okul ve işyerinin sinerji ortaya çıkaran projelerde yer alması hem kaliteye hem eğitime hizmet ediyor.” diyerek sözlerini tamamladı.
Arama Ekranını Kapat