Uğur’dan İlköğretim Yaşındaki Gençlere Yeni Bir Dergi
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
12 Ocak 2016 Salı
Uğur’dan İlköğretim Yaşındaki Gençlere Yeni Bir Dergi

Uğur’dan İlköğretim Yaşındaki Gençlere Yeni Bir Dergi

Türkiye’nin ilk derin dondurucu üreticisi Uğur Soğutma ’nın çocuklara yönelik iletişim kanalı “Derin ile Serin” yayın hayatına başladı

 Türkiye’nin ilk derin dondurucu üreticisi Uğur Soğutma ’nın çocuklara yönelik iletişim kanalı “Derin ile Serin” yayın hayatına başladı.

     Ugur Soğutma’nın Nazilli fabrikasında yayınla ilgili şirketin Pazarlama bölümünde yapılan lansman toplantısında Uğur’un aile kültürüne duyduğu saygı ve eğitime verdiği öneme değinildi. Her ay çıkacak sayıda “Derin ile Serin” adlı kardeşlerin tasarruf etme, aile içi yardımlaşma ve işbirliği gibi konularda maceralarının yer alacağı belirtildi.

     Bu iki kahramanın aile ve çevresiyle yaşadıkları maceraları konu alan derginin dağıtımının Uğur’un Türkiye çapındaki yetkili bayi ve showroomları üzerinden ve www.derinileserin.com üzerinden e-dergi olarak yapılacağını söyleyen Pazarlama Bölümü Tasarım ve Proje Şefi, dergi için ünlü çizer Demirhan Kadıoğlu ile anlaşıldığı bilgisini verdi. Dergi içeriğinin Uğur soğutma çalışanları tarafından şekillendirildiğine ve karakter tasarımlarının çizer tarafından yapılacağına değinen yetkili, yayının aylık sürelerde dağıtımının planlandığını sözlerine ekledi. “Dergi içeriğinde aylık çizgi macera, bulmaca ve boyama gibi gençlerin yeteneklerini geliştirmeye yönelik içeriklerin de yer almasını hedefledik.” diyen yetkili; “Önümüzdeki sayılarda yeni sürprizlerle takipçilerimizi şaşırtmayı planlıyoruz.” diyerek sözlerine son verdi.

Arama Ekranını Kapat