Uğurlu Fidanlar Web Sitesi Yeni Yüzüne Kavuştu
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
25 Mart 2016 Cuma
Uğurlu Fidanlar Web Sitesi Yeni Yüzüne Kavuştu

Uğurlu Fidanlar Web Sitesi Yeni Yüzüne Kavuştu

Soğutma sektöründe, insana ve doğaya saygılı projeler gerçekleştirmeyi ilke edinen Uğur Soğutma A.Ş.’nin yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi ‘Uğurlu Fidanlar’ın web sitesi yeni bir tasarımla güncellendi.

                Soğutma sektöründe, insana ve doğaya saygılı projeler gerçekleştirmeyi ilke edinen Uğur Soğutma A.Ş.’nin yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi ‘Uğurlu Fidanlar’ın web sitesi www.ugurlufidanlar.com yeni bir tasarımla güncellendi.

            Uğurlu Fidanlar markanın doğaya karşı sorumluluğu kapsamında oluşturduğu hatıra ormanı hakkında detaylı bilgiler içeriyor. Sitede ormanının konumu ve görüntüleri ile firmanın diğer çevreci çalışmaları hakkında bilgiler yer alıyor. Hatıra ormanı yanı sıra Uğur’un çevreci ofis uygulamaları, karaçam ve fesleğen tohumlu kalem gibi projelerden sonra benzer ‘yeşil’ uygulamaların devam edeceğinin sinyalini veriliyor.

            Doğaya destek veren projelere önem verdiklerini belirten Uğur Soğutma Kurumsal İletişim yetkilisi “Çevre duyarlılığımız, üretim aşamalarının yanında sosyal yaşamın bir parçası olarak da devam etmektedir. Kurumsal anlamda hayata geçirdiğimiz çalışmaların yanında çevreye duyarlı nesillerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla oluşturulan projeleri de tüm gücümüzle destekliyoruz. Hayata geçirdiğimiz Uğur Hatıra Ormanı Projesi ile diğer kurumları da teşvik ederek ülkemizdeki yeşil alanların artmasına katkı sunuyoruz.” diye konuştu. Sitede ayrıca ağacın faydaları yanı sıra Türkiye’de yetişen ağaç çeşitleri hakkında faydalı bilgilere de yer verildiğini hatırlatan yetkili “Sürdürülebilir yaşam ilkesiyle başta topraklarımız olmak üzere doğal varlıkların korunması için şirketimiz adına her projeyi önemseyerek değerlendirip, çevreci projelere içten ve sürekli olarak destek veriyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Arama Ekranını Kapat