Web Sitemiz, Halk Oylaması Sonucu 13. Altın Örümcek Ödülü’nü Almaya Hak Kazandı
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
6 Nisan 2015 Pazartesi
Web Sitemiz, Halk Oylaması Sonucu 13. Altın Örümcek Ödülü’nü Almaya Hak Kazandı

Web Sitemiz, Halk Oylaması Sonucu 13. Altın Örümcek Ödülü’nü Almaya Hak Kazandı

2014 yılında Superbrands olarak seçilen Uğur Soğutma’nın kurumsal web sitesi uzman jürinin belirlediği projeler arasından halk oylaması sonucunda birinciliğe layık görüldü.

2002 yılından beri DorukNet tarafından düzenlenen ve bu yıl 13.’sü düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri’ni kazanan web siteleri 01 Nisan Çarşamba günü basına açıklandı.
www.ugur.com.tr ‘nin sanayi/üretici dalında ödül aldığı 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde, eleme aşamalarını başarıyla geçen 300’ün üzerinde finalist belirlendi. Uzman kişilerden oluşan bilişim, medya ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin yer aldığı jüri üyeleri ön eleme, grup elemeleri ve final değerlendirmeleri olmak üzere üç aşamalı eleme sürecini gerçekleştirdiler. Başvurular toplam beş değerlendirme kriteri baz alınarak değerlendirildi. Bu kriterler; tasarım, içerik, özellik/işlevsellik, kullanılabilirlik, standart uygunluğu ve çapraz tarayıcı uygunluğu olarak belirlendi.
Son etapta ise duyurulan halk oylaması ile kazanan sitelerin belirlendiği organizasyonda 11-27 Mart tarihleri arasında SMS ile oylama yapıldı.
Uğur Soğutma Kurumsal İletişim Bölümü’nden yapılan açıklamada “Türkiye’de ‘İnternetin Oscarları’ olarak bilinen ve uzun süredir merakla beklenen bu organizasyonda 38 kategoride 300’ün üzerinde finalist yarıştı. Şirketimizin kurumsal sitesinin ödül alması bizi çok sevindirdi. “dendi. Ödül ile ilgili olarak açıklama yapan yetkili ”Altın Örümcek web yarışması uzun yıllardır kurum ve kişilerin internet ortamındaki yüzleri olan sitelerini değerlendiriyor. Organizasyonun hem uzman jüri hem de halk oylaması sonucu yapılması, aldığımız ödülün değerini iki kat arttırıyor. Öncelikle bizi bu onura layık gören halkımıza, daha sonra sitemizin güncel ve sürdürülebilir kalmasını sağlayan ekibimize ve ajansımıza da teşekkür ederiz.“ diyerek sözlerini tamamladı.
Arama Ekranını Kapat