Yeniliklerin Öncüsü Uğur’dan Online Alışveriş Hizmeti
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
15 Şubat 2016 Pazartesi
Yeniliklerin Öncüsü Uğur’dan  Online Alışveriş Hizmeti

Yeniliklerin Öncüsü Uğur’dan Online Alışveriş Hizmeti

Uğur soğutma en popüler ürünlerinin detaylı olarak incelenebildiği, SSL güvenlik sertifikası ile güvenli alışverişe olanak sağlayan online alışveriş sitesi satis.ugur.com.tr adresi hizmete girdi

           Uğur soğutma en popüler ürünlerinin detaylı olarak incelenebildiği, SSL güvenlik sertifikası ile güvenli alışverişe olanak sağlayan online alışveriş sitesi satis.ugur.com.tr adresi hizmete girdi.

            Konu ile ilgili Pazarlama Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Günümüzde internet kullanımının yaygınlaşması ile artan internet üzerinden alışveriş talebi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça hızlı artmaktadır. Ürün satın alırken daha ekonomik alışveriş Müşterilerden gelen talepleri değerlendiren Uğur soğutma, yeni satış kanalı on-line ticareti müşterilerinin hizmetine sundu.

            Günümüzde e-ticarete artan ilgi ve müşterilerin yoğun talepleri doğrultusunda faaliyete geçirdiğimiz satiş.ugur.com.tr online alışveriş kanalımız ile müşterilerimiz ürünlerimizi Türkiye'nin her yerinden kolaylıkla temin edebilirler.” dedi.

            Ayrıca tüm Türkiye’de 850 ye yakın bayileri olduğunu hatırlatan yetkili, “Bu satış ortaklarımızın satışlarına katkıda bulunabilmek için fabrikadan on-line satış yaptığımız alışveriş sitemiz de eklendi.  Etkisi küresel olan internet ekonomisi küçük – büyük tüm işletmelerin hem ticaretini hem de ulaşılabilirliğini etkilemektedir. Tüm dünyada iş dünyasının liderleri, şirketlerin ayakta kalabilme ve rekabet edebilme yetilerinde internetin oynadığı rolün büyüklüğünü kabul etmektedir. Şirketlerin, bu yeni ekonomide rekabet edebilmek için internetin gücünden yararlanma gereksinimi ortaya çıkmıştır. Biz de bu gelen talepler doğrultusunda web üzerinden alışveriş sitemizi hizmete soktuk.” diyerek sözlerini tamamladı.

            Uğur Soğutma, gerçekleştirdiği yeni satış kanalı ile on-line alışverişi tercih eden potansiyel müşterilerine ulaşmayı hedeflemektedir. Uğur Soğutma'nın online alışveriş sitesine  satış.ugur.com.tr  adresinden ulaşabilirsiniz.

Arama Ekranını Kapat