Uğur’dan 5 Çekmeceli A++ Derin Dondurucu

20 Ekim 2016 Perşembe

     Türkiye’nin ilk derin dondurucu üreticisi Uğur, 2015 yılında dikey tip ürün gamına eklediği 5 çekmeceli A+ modelini geliştirerek A++ enerji tüketim değerine indirerek hizmete sundu.

     Kullanıcıların ihtiyaçlarını belirleyerek ürünlerini geliştiren Uğur Soğutma, çekmeceli derin dondurucularında da çözüm odaklı anlayışı ile hizmet vermeye devam ediyor. Uğur markasının çeşitli ihtiyaçlara cevap verebilen çekmeceli derin dondurucular, evlerde pratik kullanıma uygun tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Besinlerin tazeliğini kaybetmeden uzun süre saklayabilmenin en güvenilir yolu olan dondurma yöntemini pratik kullanım ile birleştiren çekmeceli derin dondurucular kullanımda büyük kolaylık ve dar mekanlar için yerden tasarruf sağlıyor. Gıdaları dilerseniz türlerine veya kullanım önceliğine göre sıralayıp saklamayı mümkün kılan çekmeceli dondurucular hem düzen açısından avantaj sağlıyor hem de mutfaklarda daha az yer kaplıyor.

     UED 5170 DTK A++ çekmeceli derin dondurucu pratik kullanıma sahip olmasının yanında A++ enerji tasarrufu ile ev ekonominize katkıda bulunuyor. Uğur Soğutma’nın online satış kanalı satis.ugur.com.tr sitesinin ayın ürünü olarak seçtiği UED 5170 DTK A++ küçük ve orta ailelerin ihtiyaçlarına karşılık vermektedir.

     Pazarlama Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Bir önceki yılda 5 çekmeceli dikey derin dondurucu modellerimize gösterilen ilgiden memnun kaldık, tüketicilerin kullanıp memnun kaldığı bu ürünü geliştirilmesine karar verdik ve bu nedenle bir önceki modelimizden farklı olarak enerji verimliliğini artırıp A+ seviyelerinden A++ seviyelerine çıkartılmayı başardık. Daha fazla enerji tasarrufu sağlayan bu ürünü piyasaya sunduk, hem tasarruf sağladık hem de tüketicilerin ekonomisine katkıda bulunduk.” dendi.

Bu kategorideki diğer yazılar