Uğur’dan Yepyeni Bir Derin Dondurucu; UDF 7 SSLI

20 Ekim 2016 Perşembe

     Türkiye’nin ilk A++ enerji sınıfı derin dondurucu üreticisi Uğur Soğutma dikey ürün grubunda yepyeni bir modeli daha ürün gamına ekledi. Üst segmente hitap eden inoks kapılı, 7 çekmeceli UDF 7 SSLI modelin basın tanıtımı Nazilli fabrikada yapıldı.

     Uğur Soğutma Pazarlama Bölümünden yapılan açıklamada özellikle geniş ailelere uygun olarak tasarlandığı belirtilen modelin, rakiplerinden daha hesaplı ve ulaşılabilir olduğu belirtildi. Ürün ilgili detaylara değinilen lansmanda sözü alan Pazarlama departmanı yetkilisi “Bu modelimizde 60 yılı aşkındır dünyanın 142 ülkesinde tescil edilen kalitemizi ekonomi ve performans ile birleştirdik. Seçkin mekânlar için tasarlanan paslanmaz çelik kapılı ürünümüzle mutfakları daha şık ve A++ enerji tüketimi ile ekonomik bir hale getirmeyi amaçladık. Tüm Türkiye’de 850’nin üzerindeki bayimizle halkımızın beğenisine sunduğumuz bu ürün ile çekmeceli derin dondurucularda çıtayı yükselttiğimize inanıyoruz.” dedi.

    Yıl içinde ileri teknoloji ürünü yeni modelleri de tanıtacaklarını belirten yetkili, ürünle ilgili teknik bilgilere şirketin kurumsal web sayfası http://www.ugur.com.tr/urun/udf-7-ssl-inox veya tüm Türkiye’deki bayilerden ulaşılabileceğini hatırlatarak sözlerine son verdi.

Bu kategorideki diğer yazılar