Derin Dondurucuda Mantı Nasıl Saklanır?
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
2 Ağustos 2017 Çarşamba
Derin Dondurucuda Mantı Nasıl Saklanır?

Derin Dondurucuda Mantı Nasıl Saklanır?

Derin dondurucuların gelişmesi ve yaygınlaşmasından sonra bir çok gıdayı taptaze tüketebilme imkanına eriştik. Her ürünü mevsiminde tüketmek, vitamin, mineral ve fayda açısından çok önemli.

Derin dondurucuların gelişmesi ve yaygınlaşmasından sonra bir çok gıdayı taptaze tüketebilme imkanına eriştik. Her ürünü mevsiminde tüketmek, vitamin, mineral ve fayda açısından çok önemli.

Derin dondurucu evde kolay ve çabuk hazırlanacak yiyecek yok diye dışarıdan yemek sipariş etmeye yönelmezsiniz. Çünkü derin dondurucunuzda sizi bekleyen bir sürü alternatif olacaktır. Önceden hazırladığınız yemekleri saklayıp doğrudan kullanabilmenizi sağlayan derin dondurucu, özellikle yoğun tempoda çalışan iş kadınlarına oldukça pratiklik kazandırır.

Bugün derin dondurucuda kolayca saklayabileceğiz ürünler arasında bulunan mantıyı anlatacağız.

İşte detaylar:

Yoğurma kabına 3 bardak un koyulur, ortasına havuz açılır yumurta kırılır, 1 tatlı kaşığı tuz ilave edilir, 1 bardak su yavaş yavaş ila ve edilir.Hamur yavaş yavaş un yedirilerek su bitene kadar yoğurulur, yoğurma işlemi ne kadar uzun olursa hamur o kadar güzel olacaktır, yoğurma işlemi bitince 10 dk dinlendirilir. Bu arada içini hazırlayalım ;soğan ince ince doğranır suyunu sıkıp kıymaya eklenir, maydanozda ince ince doğranır kıymaya eklenir tuz, karabiber ilave edilir, iç malzememiz hazır. Hamur açılır küçük küçük kare kare kesilir, iç malzemesi koyulur, dörde bükülür hepsi bitince bir tepsiye alıp, derin dondurucunun dip kısmında yerini alır.

Arama Ekranını Kapat