Uğur Soğutma, Derin ile Serin’i Çocuklar İle Buluşturdu
Menüleri atla içeriğe git. enüleri atla içeriğe git. İletişim - Bize Ulaşın Uğur.com.tr
25 Aralık 2016 Pazar
Uğur Soğutma, Derin ile Serin’i Çocuklar İle Buluşturdu

Uğur Soğutma, Derin ile Serin’i Çocuklar İle Buluşturdu

Uğur Soğutma, 8-9-10 Aralık 2016 tarihlerinde Antalya Kemer’deki Rixos Sungate Hotel’de, çocuklar ile sevilen çizgi karakterler Derin ile Serin’i bir araya getirdi.

     Uğur Soğutma, 8-9-10 Aralık 2016 tarihlerinde Antalya Kemer’deki Rixos Sungate Hotel’de, çocuklar ile sevilen çizgi karakterler Derin ile Serin’i bir araya getirdi. Hotel içinde kurulan “Derin ile Serin” standında, Uğur Soğutma’nın her ay ücretsiz olarak yayınladığı çocuk dergisinin çizeri Demirhan Kadıoğlu, meşhur Derin ile Serin çizgi karakterlerini çocuklar ile buluşturdu ve çocukların karikatürleri ile kara kalem resimlerini çizdi.

     Stantta ayrıca Derin ile Serin isimli çocuk dergisinin 7 sayısının da içinde bulunduğu, etkinliğe özel bir paket dağıtıldı. Derin ile Serin puzzle oyunu çocuklara ücretsiz olarak hediye edildi ve sanal gerçeklik mobil uygulaması tanıtıldı. Sanal gerçeklik uygulamasını kullanarak Uğur Soğutma çocuk parkını indirip Derin ve Serin’le birlikte ip atlama fırsatını bulan çocuklar, keyifli ve unutulmaz bir deneyim yaşadı.

     Çocuklara yönelik etkinlik ve faaliyetler, bununla sınırlı kalmadı. Buz-O ve Uğurgiller stantlarında, çocuklar çeşitli oyunlar oynayarak güzel zaman geçirdi ve çeşitli yarışmalara katıldı. Macera Mağarası, Hafıza Kartları, Dikkatli Sürücü ve Kelime Bulmaca gibi oyunlarda en yüksek skor yapan 10 çocuğa, oyuncak dükkânında kullanılmak üzere 10 adet 100 TL değerinde hediye çeki verildi. Uğur Soğutma’nın tamamen çocuklara yönelik yarattığı Uğurgiller karakterleri de, birbirinden güzel oyunlarla çocuklara eğlence dolu saatler sundu.

     Uğur Soğutma, her yıl olduğu gibi bu yıl da çocukları unutmadı ve onların aileleri ile birlikte hoşça zaman geçirmelerini sağladı. Bu özel etkinlik ve faaliyetlerle ilgili resimlere, https://www.instagram.com/explore/tags/ugurlukareler/ adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. http://www.ugurgiller.com, http://www.buz-o.com ve http://www.derinileserin.com adreslerinden ise, çocukların toplantıda oynadıkları oyunların çevrimiçi sürümlerine ulaşmak mümkün. 

Arama Ekranını Kapat