Derin Dondurucuda İç Bakla Nasıl Saklanır?

15 Haziran 2017 Perşembe

Yaz mevsimiyle birlikte her şey bereketlendi, bollandı. Bu mevsimi iyi değerlendirmeli, kışın taze taze sebze ve meyve tüketmek için Uğur Derin Dondurucularımızı şimdiden doldurmalıyız.

Bugün sizlere iç bakla nasıl saklanmalıdır anlatacağız.

Güzel bir şekilde temizlenen taze bakla, kişilerin tercihleri doğrultusunda soslu ya da sade bir şekilde hazırlanır. Ardından kaynar su içerisinde yaklaşık 10 dakika boyunca altı kısık ateşte kaynatılır. Taze bakla derin dondurucuda saklanırken genellikle saklama kabı kullanılmalıdır. Böylelikle kullanmak istediğiniz porsiyonları derin dondurucudan çıkarabilir ve dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Daha detaylı bilgiyi Şef Gülhan Kara’dan alalım:

Bu kategorideki diğer yazılar